Stranda-skodje-2.jpg
Tobias med fire mål!
Skodje - Stranda 1-4 (0-2)

Stranda har hatt trøbbel med Skodje på bortebane siste sesongane - men denne gongen slo laget tilbake! Tobias med heile fire mål er imponerande og alle fire måla innan 24 minutt!

Neste serierunde ventar Godøy på Stranda Stadion.

Referat frå hovudtrenar:

«Godt gjennomført kamp av samtlige i dag mot Skodje. Vi var lur når det var så varmt. I staden for å springe så mykje, så vart vi enig om vi skulle spille ballen og ikke ta ut så mye av kreftene. Planen vår fungerte og Skodje ble springende i mellom. Vi var heldige som ikke kom under 1-0 etter en glipp i forsvaret. Skodje spilleren kom alene med Raimondas, men satt heldigvis for oss ballen til side for mål.

Etter den så har vi full kontroll. Vi kommer til noen nesten sjanser, før Tobias på en elegant finte vender vekk forsvareren til Skodje å setter den i lengste hjørnet. 2-0 kommer på straffe etter at Tobias blir tatt ned bakfra. Tobias er sikker på straffen å sender keeper til sin venstre, å ballen til høyre. Det var også pauseresultatet. I pausen ble vi enig om vi skulle fortsette med samme klokskapen, men gjere litt flere løp. Skodje sparket i gang andre omgang, og gikk rett i angrep. Men våres gode forsvarsrekke hadde god kontroll. 3-0 kommer at vi vinner igjen ballen på våres egen halvdel. Tobias ser at keeperen er langt ute, å sender avgårde et langskudd. Det går over keeper og rett i mål. Til og med Skodje leiren ble imponert.

4-0 kommer etter det vi har trent på i vinter. Bygge opp spillet bak i forsvar. Alt startet med Eimantas, før Mathias fikk ballen så ha vi 8 pasningtrekk. Når Mathias får ballen så tar han med seg Kristupas på klikk-klakk fotball. De spiller 1-touch fotball og Mathias kommer seg ned på dødlinjen, og legger den 45 grader ut. Der kommer Tobias og blir 4 mål-skorer. Nå handler alt om å roe ned spillet. Det greier vi, til det er 30 sekund igjen. Då vet våres gutter at seieren er i havn, og trykker ikke til skikkelig i duellen. Skodje får avfyrt ett skudd som endrer retning, og setter ut Raimondas. Som også hadde mye avgjørende redninger i dag. Dette var en skikkelig lagseier»

Mvh. Arnfinn Lødemel

6.Serierunde
Skodje - Stranda 1-4
Herd2 - Hovdebygda 4-1
Volda2 - Langevåg 2-4
Aksla - Hasundgot 2-1
Vigra - FK Sykkylven 2-2
Ellingsøy - Godøy 3-1

Laget:
1.Raimondas Cegingas
2.Fritjof L Pedersen
3.Øyvind Fjørstad
4.Eimantas Simanauskas
5.Anders Kirkhorn
6.Sander Birkhol
7.Martin Espelund
8.Tobias L Hjelle
9.Jesper Røyr
10.Mathias Rusten
11.Kristupas Primantas

12.
13.Aagash Nithiyaselvan - benytta
14.Robin Aal Norangshol - benytta
15.Odd Rune Opsvik - benytta
16.Uvakaran Segaran - benytta

Mål:
0-1: Tobias L Hjelle - 28 min.
0-2: Tobias L Hjelle - 43 min.
0-3: Tobias L Hjelle - 49 min.
0-4: Tobias L Hjelle - 52 min.
1-4: Eivind Erstad - 94 min.

Dommer: Tor Ove Myrseth - FK Sykkylven

Neste kamp: Torsdag 13.juni kl.1900. Stranda - Godøy

Personvernerklæring