Ronny_.jpg
Sport Direkt -Ildsjel
Ronny Ødegård tildelt Sport Direkt - Ildsjel

Sport Direkt er en kjede bestående av nærmere 30 dedikerte klubbutikker rundt om i Norge. Kjedens butikker lever av å selge varer til idrettsklubbene, og vet at uten de frivillige ildsjelene stopper klubb-Norge. Derfor ønsker kjeden i samarbeid med sine leverandører å hedre noen ildsjeler rundt om.

Ronny Ødegård i Stranda Fotball er akkurat en sånn ildsjel. Ronny lever og ånder for fotball og sin klubb. Han tok tidleg et valg å ikke bli fotballstjerne, og har derfor vært med i ledelse eller som trener siden han var ung. Ronny har deltatt på årsmøtene i fotballgruppa og idrettslaget hvert eneste år siden han var 14 år. Selv da han har vært trener i andre klubber, har han likevel jobbet dugnad for Stranda.

Ronny Ødegård jobber sent og tidlig for klubben sin på frivillig basis, og er veldig viktig for å skape et trygt og godt miljø for alle i klubben. Han har vært trener, trenerkoordinator, leder i anleggsgruppe, ansvarlig for cuper og fotballskoler og mye annet.

I juryen for Sport Direkts ildsjelpris 2021, sitter Arne Scheie, Ståle Solbakken, Hege Riise og Camilla Herrem, i tillegg til Magnar Linnerud og Gjermund Holt i Sport Direkt.

Ronny ble i går overrakt prisen, et gavekort til klubben hans på 10 000 (i samarbeide med Umbro) og et gavekort fra Sport Direkt til Ronny selv, på 5 000. Prisen ble delt ut i nærmeste klubbutikk, Rongve Klubb og Profil på Moa i Ålesund.

På bildet sees en smilende og fornøyd Ronny Ødegård med diplomet i hånda, flankert av Magnar Linnerud fra Sport Direkt, Erik Tollås og Erling Ytterland fra Rongve Klubb og Profil. 

Diplom_Ronny_OEdega_og_778_rd.pdf
Personvernerklæring