bilde_2.png

Klubbkolleksjonsveke Intersport
8 - 13 februar hos Intersport Stranda
I veke 6(8-13 febr) skal Stranda Fotball arrangere årets første klubbkolleksjonsveke hos Intersport Stranda.

Nytt for årets kolleksjon er Vinterjakke både herre og damemodell, samt ny rød shorts med sponsor på(gjelder alle lag utanom senior herre og sammarbeidslag, disse har egne avtaler) Denne shortsen blir også mulig å få kjøpt fast i butikken ferdigtrykt etter kolleksjonsuka og framover. Klubben har gjort ein viktig shorts sponsoravtale med PEAB K. NORDANG, og dette blir fra 2021 sesongen den nye røde shortsen framover. 

I tillegg blir det mulig å bestille dei andre varene som klubbgenser, t-shorte og regnjakke. Det blir også muligheter å kjøpe andre varer fra butikken.

Ein fyller ut på eget skjema dei varene en ønsker å bestille og betaler dette i kassen. Varene blir levert ut ferdig trykket like etter dei kommer til oss. Vi gir beskjed når dei er klar for henting på klubbhuset.

NB! For alle som har tatt på seg verv for 2021 sesongen vil klubben gi ei klubb t-shorte (sort) og ei klubblue som takk. Bestillingskjema for denne shorta blir på samme måte som ved sist kolleksjon, at ein må ned på Intersport for å fylle ut den størrelse på eget ark som man ønsker på T-shorten. Luene er One Size.

Håper flest mulig støtter opp klubben og ikkje minst vår lokale sportsbutikk denne veka.

Vi sjåast!

Mvh.

Stranda Fotball
V/Martin

bilde_1.jpg


bilde_3.png


Personvernerklæring